Griezelen tijdens Halloweenrun

Sportievelingen die eens goed willen griezelen, zijn op zaterdag 31 oktober welkom op de tweede Halloweenrun van de sportdienst van Beerse. Joggers en wandelaars laten zich op het looppad van De Schrieken en De Epelaar de stuipen op het lijf jagen.

De sportdienst van Beerse wil elke avontuurlijke sportieveling warm maken voor de Halloweenrun op zaterdag 31 oktober. "Vorig jaar mochten we 550 wandelaars en joggers verwelkomen op de Halloweenrun", zegt Stijn De Backker, sportfunctionaris in Beerse. "Tussen 17u en 19u kan iedereen zaterdag vrij starten aan een gezinswandeling van 3 of 6 kilometer. Tussen 19u en 21u is het de beurt aan joggers die op een recreatieve manier afstanden van 3, 6, 9 of 12 kilometer kunnen afleggen. Het gebied De Epelaar is verlicht en onderweg zijn er standjes met allerlei griezelmomenten. De deelnemers krijgen allemaal een hoofdlampje mee voor onderweg."

Deelname aan de gezinswandeling kost 2,5 euro per persoon. Joggers moeten voor de Halloweenrun 5 euro betalen. Tijdens en na de jogging is het mogelijk om iets te drinken en te eten.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio