Gewapende man knevelt vrouw

Buurtbewoners van de Parkring in Turnhout bespreken de gewapende overval op een 72-jarige vrouw in een van de flatgebouwen. Foto: Bart Van den Langenbergh

Gewapende man knevelt vrouw

Print
Turnhout - Een overvaller heeft zondagnamiddag een 72-jarige bewoonster van een appartementsgebouw op de Parkring in Turnhout gekneveld, bedreigd met een mes en beroofd. De politie kwam ter plaatse en zou volgens de buren twee schoten hebben afgevuurd.

De dader klopt zondag aan bij de alleenstaande vrouw die, net als de man, op de derde verdieping van Parkresidentie 1 op de Parkring in Turnhout woont. De vrouw kreeg een plastic zak over haar hoofd en werd ook gekneveld. De man zou haar ook een mes op de keel hebben gezet. De dader ging aan de haal met juwelen en wat geld.

De vrouw kon nadien alarm slaan waarna de politie massaal ter plaatse kwam. De dader vluchtte weg in het stadspark en er startte een grote zoektocht. Toen de man uit het gebouw wegvluchtte, loste de politie volgens de buren twee schoten. De dader was zondagavond nog spoorloos. Politie en parket willen pas maandag over het incident communiceren.

Lees het hele verhaal maandag in Gazet van Antwerpen - editie Kempen

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio