Artiesten palmen Vosselaarse school in

Kleine en lokale artiesten stellen zondag hun werken tentoon in de gemeentelijke basisschool Centrum in Vosselaar. Foto: Bart Van den Langenbergh

Artiesten palmen Vosselaarse school in

Print
Vosselaar - Lokale artiesten stellen op zondag 26 april hun kunstwerken tentoon in de gemeentelijke basisschool Centrum in Vosselaar. De scholen en de cultuurdienst sloegen hiervoor de handen in mekaar

Het thema De Kleine Artiest staat zondag centraal in Vosselaar. Lokale en kleine artiesten stellen die dag tentoon in de school Centrum op het Konijnenbergpad.

De voorbije weken hebben kleuters en kinderen van de  gemeentelijke basisscholen geëxperimenteerd tijdens workshops van Kunst in Zicht met verschillende kunstvormen. Ook enkele amateurkunstenaars volgden een workshop en lieten hun eigen inspiratie spreken.

Tijdens het schoolfeest zondag worden de resultaten van de kunstworkshops in de klassen voorgesteld en geven enkele kunstenaars workshops. De bezoekers kunnen tussen 14u en 18u deelnemen aan de workshops portret maken met Lieve De Weert en Ria Verstraelen, vilten met Mieke Dresselaers, blaasgraffiti met Hilde Adriaensen en een megakunstwerk voor kinderen met Jos Schellekens.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio