Koppel lanceert magazine over Italië

Jeff Keustermans en zijn vrouw Ingrid tonen hun nieuwe Italië-magazine Non Solo. Foto: Bart Van den Langenbergh

Koppel lanceert magazine over Italië

Print
Beerse - Jeff Keustermans en zijn vrouw Ingrid Arckens uit Beerse zijn helemaal in de ban van Italië. Ze verblijven drie maanden per jaar in het zuiders land en hebben er ook al een vakantieverblijf laten bouwen. Het koppel lanceert met Non Solo nu ook een eigen magazine over Italië.

Non Solo is de ronkende naam van het nieuwe magazine dat volledig in het teken staat van Italië. Non Solo betekent letterlijk niet alleen en verwijst naar de inhoud van het magazine dat veel meer is dan de voorpagina alleen. Het eerste exemplaar is klaar en ligt begin april in de dagbladhandel.

In het eerste nummer staan heel uiteenlopende onderwerpen uit heel Italië, gaande van Toscaanse recepten over Rome voor shoppers tot een artikel over vijftig jaar Lamborghini. “Non Solo streeft ernaar om een salontafelmagazine te zijn", legt Jeff Keustermans uit. "Dit jaar en in 2016 brengen we telkens één nummer uit. Vanaf 2017 verschijnen twee tot drie exemplaren per jaar. We hebben voldoende materiaal om heel wat juweeltjes te produceren.” Info: http://www.nonsolo.be

Lees het volledige verhaal donderdag in Gazet van Antwerpen - editie Kempen

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio