Talpa Theater brengt 'Allo 'Allo

De acteurs van het Talpa Theater uit Poederlee zijn klaar voor 'Allo 'Allo.

Talpa Theater brengt 'Allo 'Allo

Print
Lille - Het Talpa Theater uit Poederlee (Lille) heeft met 'Allo 'Allo, gebaseerd op de succesvolle Britse comedyreeks, een gloednieuwe voorstelling klaargestoomd. Het stuk gaat op zaterdag 7 maart in première.

De acteurs van Talpa Theater Poederlee hebben de hele winter gerepeteerd voor hun nieuwe stuk: ‘Allo ‘Allo. 

"‘Allo ‘Allo is een legendarische Britse comedyreeks. We volgen de avonturen van de overspelige Franse caféuitbater René Artois en zijn vrouw Edith. In een web van intriges verbergen zij het schilderij van De Gevallen Madonna Met De Dikke Tetten in opdracht van de Duitse bezetters", legt Charlotte Arnauts van Talpa Theater Poederlee uit. "En dan zitten er ook nog eens twee voortvluchtige Britse piloten op zolder, en wordt er een radio geleverd die vermomd is als opgezette kaketoe. Maar het café staat pas helemaal op stelten wanneer Hitler het dorp zal bezoeken en Michelle van het Verzet René wil betrekken in een plan om de führer voorgoed te elimineren."

Praktisch:

'Allo 'Allo, Talpa Theater, parochiecentrum Mollenhof, Lichtaartsesteenweg 1 Poederlee, 7-13-14-20-21 maart, telkens om 20u, tickets: 8 euro, http://www.talpatheater.be

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio