© Bart Roggeman

© BFM

© BFM

1 / 3

Drie gewonden na frontale botsing in Hemiksem

Op het kruispunt van de Heuvelstraat met de Pompstraat/Saunierlei kwam het dinsdagavond kort voor 20u tot een frontale botsing tussen twee personenwagens. Een passagier raakte gekneld en moest door de brandweer worden bevrijd.

bart roggeman

Een Nissan Juke, bestuurd door een 31-jarige vrouw uit Hemiksem, wilde vanuit de Heuvelstraat in de rijrichting van Schelle de Pompstraat indraaien toen het tot een aanrijding kwam met een Ford Ka, bestuurd door een 35-jarige man uit Antwerpen.

"Volgens de eerste getuigenverhoren reed de Ford Ka in de Heuvelstraat richting Hoboken en hadden beide voertuigen dus groen licht. Dat betekent dat eerstgenoemd voertuig de voorrang zou hebben genegeerd. Maar de slachtoffers moeten nog verder worden verhoord", zegt woordvoerder van de politiezone Rupel Joris Van Camp.

Bij de frontale aanrijding vielen drie gewonden. De beide chauffeurs en een inzittende van de Nissan Juke werden naar het ziekenhuis overgebracht, maar er was geen levensgevaar. De brandweer had wel heel wat werk om de geknelde passagier in de Nissan Juke te bevrijden. Daardoor bleef de Heuvelstraat anderhalf uur afgesloten voor het verkeer, waardoor ook het busverkeer hinder ondervond.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio