Oud-cafébaas De Witte opent resort in Bali

Print
Hemiksem - Ivan Goethals, bekend als De Witte, verkaste afgelopen zomer met zijn echtgenote naar het exotische Bali. In een klein dorpje hebben ze Kayu Bali opgestart, een kleinschalig resort met joglo's, authentieke Javaanse houten huisjes.

Oude liefde roest niet. Ivan heeft horecabloed door zijn aderen stromen en na café De Witte en restaurant Peper & Zout heeft hij een nieuwe liefde gevonden in Azië. "Toen we een keer op Bali op vakantie gingen, werden we op slag verliefd op het eiland. De oneindige rijstvelden, de vriendelijkheid van de lokale bevolking en natuurlijk de heerlijke keuken. Er is hier zoveel dat een magisch effect op je heeft. We besloten prompt om op zoek te gaan naar een mooi stukje land om op te bouwen”, vertelt De Witte.

“We hebben ervoor gekozen om ons te vestigen in Cemagi, een pittoresk dorpje in het zuiden van Bali. Hier vertoef je nog echt midden het lokale leven. De vriendelijke bewoners geven je een waar gevoel van wat de Balinese authenticiteit en atmosfeer inhoudt, weg van de toeristische drukte."

Elke gastenkamer is ondergebracht in een joglo, authenthieke Javaanse houten huisjes. De prijzen voor een kamer starten vanaf 30 euro, inclusief ontbijt.

www.kayubali.com

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio