Iedereen beroemd brengt reünie zeventigjarigen in beeld

De klas van toen weer bij elkaar met zittend derde van links juf Op de Beeck en rechts naast haar organisator Betty Moortgat. Foto: Bart Roggeman

Iedereen beroemd brengt reünie zeventigjarigen in beeld

Print
Schelle - Zeventigers Betty Moortgat en haar oud-klasgenoten van de Sint-Lutgardisschool straalden donderdag als echte sterren, met in hun zog de camera’s van Eén-programma Iedereen Beroemd. Na 26 jaar kwamen ze weer bij elkaar.

Betty Moortgat liep er donderdag zo blij als een kind bij. De reünie die ze met haar klasje uit de jaren vijftig op poten zette, oogstte veel bijval. “Het doet enorm veel deugd dat we hier, van de 36 meisjes waarmee we in de klas zaten, toch nog met 22 samen zijn. Want intussen zijn er helaas al enkelen overleden of niet meer zo mobiel. Zelfs onze juf van de laatste kleuterklas, mevrouw Op de Beeck, is nog van de partij”, glunderde Betty.

“Ik herkende mezelf op de foto bij een oproep voor de reünie in Libelle en wilde er absoluut bij zijn. Ik wilde wel eens weten hoe het nu gaat met mijn kleutertjes van toen”, lacht de nog opvallend flukse juf, Georgette Op de Beeck (83) uit Edegem.

Het wedervaren van de dames haalt ook de televisie. Een ploeg van Iedereen Beroemd volgde Betty voor ‘drie minuten beroemd’ dat volgende week vrijdag wordt uitgezonden.

Lees hun hele verhaal vrijdag in Gazet van Antwerpen - editie Zuid

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio