© Bart Roggeman

© Bart Roggeman

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Salsa Para Siempre viert vijfde verjaardag

In zaal Het Volkshuis doet dansgroep Salsa Para Siempre elke maandag en donderdag de temperatuur een paar graden stijgen. Voor het vijfjarige bestaan deden de leden daar nog een schepje bovenop met een verrassingsfeestje voor de vier bezielers.

Bart Roggeman

Lesgevers Erika De Kaey en Marc Baeyens hebben samen met de twee andere motoren Ann Bakkovens en Nitje Sweert de club in die vijf jaar doen uitgroeien tot een bloeiende dansgroep met zo’n 150 leden. Niet alleen tijdens de lesavonden, maar ook op matinees, thema-avonden en demonstraties op braderies en festiviteiten kunnen ze zich uitleven op de zwoele beats van de salsa.

De leden loven vooral de familiale sfeer en spontaneïteit die binnen Salsa Para Siempre heerst. “We zijn één grote vriendengroep waar je je zowel als beginner als gevorderde thuis voelt”, zeggen ze een voor een. “En dat is de verdienste van de vier bezielers die steeds met de glimlach en het nodige geduld klaar staan om iedereen beter te maken en zich goed te doen voelen. Tijd dus om eens iets terug te doen.”

Alle leden werden mee in het complot betrokken om er afgelopen maandag een groot feest van te maken. De vier konden hun emoties met moeite bedwingen, traantjes werden weggepinkt.

www.salsaparasiempre.com

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio