© Joris Herregods

Bieden op kunstwerk helpt Thorben aan dolfijnentherapie

In café De Cluyse in Hemiksem kan nog tot begin juni een bod worden gedaan op het kunstwerk Little Princess van Schellenaar Roger Pintens junior. Het is een van de vele acties om de kleine Thorben Janssen op dolfijnentherapie te kunnen sturen.

Bart Roggeman

Het 4-jarige jongetje uit Schelle werd tien weken te vroeg geboren en liep daarbij een hersenbeschadiging op. Omdat een bad of zwembeurt hem zichtbaar goed doen, willen zijn ouders met hem graag op dolfijnentherapie. Maar dat kan alleen op Curaçao en kost zo’n 16.000 tot 18.000 euro voor twee weken.

De befaamde Schelse kunstenaar Roger Pintens junior heeft nu speciaal een kunstwerkje vervaardigd met de bedoeling dat per opbod te veilen. Wie graag een bod wil uitbrengen, kan het kunstwerk van dichtbij gaan bekijken in De Cluyse, waar uitbaters Alan en Allison Roelants op 4 juni ook een brunch ten voordele van Thorben organiseren. Biedingen kunnen tot die dag worden uitgebracht ter plaatse of via de Facebookpagina van De Cluyse. Intussen is al een bod van 500 euro binnen.

Ook andere acties staan reeds gepland.

Facebook: Taverne De Cluyse, Tholfijn

Lees het hele verhaal donderdag in Gazet van Antwerpen - editie Zuid

Aangeboden door onze partners

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Jobs in de regio