© Patrick De Roo

Schelle Sport legt kunstgrasveld aan

Een kunstgrasveld moet vanaf volgend seizoen bij Schelle Sport soelaas bieden voor het huidige probleem van slijkerige en onbespeelbare terreinen. De club kan daarvoor rekenen op de steun van de gemeente in de vorm van een renteloze lening.

Bart Roggeman

De voorbije jaren heeft Schelle Sport met nieuwe accommodaties, terreinen en een goed uitgebouwde omkadering een grote sprong voorwaarts genomen. Dat resulteert ook in een nog steeds groeiend aantal leden. Maar de terreinen blijven, ondanks verschillende inspanningen, een zorgenkindje.

“Een combinatie van factoren maakt dat de problemen alleen maar groter worden. De nood aan een kunstgrasveld is erg hoog”, stelt Yves S’Jongers, voorzitter van de voetbalcel.

De club ging daarom aankloppen bij het gemeentebestuur. In de gemeenteraad werd donderdag een renteloze lening van 254.00 euro unaniem goedgekeurd. De rest wordt met eigen middelen gefinacierd. Oppositiepartij N-VA maakt alleen de kritische kanttekening dat ook andere verenigingen al langer hun nood klagen.

Lees het hele verhaal zaterdag in Gazet van Antwerpen - editie Zuid

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio