Organisatie The Color Run stelt gerust voor kleurenpoeder

Foto: GvA

Organisatie The Color Run stelt gerust voor kleurenpoeder

Print
Hemiksem - "De deelnemers aan de The Color Run hoeven zich geen zorgen te maken." Dat zegt organisator Golazo na berichten uit Nederland dat lopers er de kleuren niet van hun lichaam of uit het haar gewassen krijgen.

Op sociale media doken de voorbije dagen beelden op van deelnemers aan de Crazy Color Run in het Nederlandse Leeuwarden dat ze de verf ondanks herhaalde beurten niet afgewassen krijgen.

“Ook in Taipei (Taiwan) deed zich al iets soortgelijks voor. Maar het gaat in beide gevallen niet om organisaties die onder de wereldwijde koepel van The Color Run vallen”, zegt project manager Charlotte Elton van Golazo. "Het poeder van The Color Run is uitgebreid getest op ontvlambaarheid en de samenstelling houdt rekening met de afwasbaarheid. Na één, maximaal twee wasbeurten is alles weg”, verzekert Elton.

"Wij, en bij uitbreiding de volledige The Color Run gemeenschap, hebben hier nog nooit problemen mee ondervonden. De gebruikte producten in Leeuwarden en Taipei komen niet van bij onze leverancier”, zegt ze.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio