Bar Laar kent gedroomde start

Foto: Bart Roggeman

Bar Laar kent gedroomde start

Print
Schelle - Bar Laar, de pop-upbar in het Laarhof, is onder een gunstig gesternte van start gegaan. Het zonnige weer nodigde velen uit tot een bezoekje aan de bar in het stemmige, groene decor van het vroegere kasteeldomein.

Vrijdagavond, op de openingsavond, wist Bar Laar nipt aan het onweer te ontsnappen. "We zagen de onweerswolken op vijfhonderd meter van ons voorbij schuiven", zegt coördinator Toon Van Lierde.

Op het ruime terras, waar strandstoelen, loungezetels en zitzakken bijdragen tot de sfeer, kan je in Bar Laar ontsnappen aan de drukte en genieten van het groen. "Met een aanbod van originele cocktails, hapjes, proeverijen en workshops willen we net iets anders zijn dan alle andere gelijkaardige bars", zegt Van Lierde.

Van donderdag tot zondag staat er telkens ook een activiteit geprogrammeerd met comedy op donderdagavond, optredens op vrijdag, tastings op zaterdag en brunch en een kubb-tornooi op zondag. Bij slecht weer is er ook een gezellig ingerichte binnenruimte. Bar Laar is geopend van dinsdag tot zondag en blijft open tot 26 juli.   

www.facebook.com/barlaar

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio