3.360 kaartjes wachten op koper: ticketverkoop diamantspektakel gaat van start

Enkele acteurs, hier bij de voorstelling van het spektakel in 2017. Foto: JDW

3.360 kaartjes wachten op koper: ticketverkoop diamantspektakel gaat van start

Print
Nijlen - Komend weekend gaat de ticketverkoop van start voor het Nijlense spektakel Diamant!, dat opgevoerd zal worden op 27, 28 en 29 september.

Eind september vindt het grootse spektakel ‘Diamant! ’t Steentje van de Kempen’ plaats op het Kerkplein. Vanaf zaterdag 27 april kunnen geïnteresseerden in het Kempens diamantcentrum in de Spoorweglei de eerste tickets kopen. Dat zal gepaard gaan met heel wat randactiviteiten. Zaterdag tussen 10 en 16u is er onder andere teken- en schilderwerk, keramiek, beeldhouwwerk, urnen en fotografie te bewonderen. Zondag tussen 10 en 18u zijn er voor Erfgoeddag demo's in de slijperij die het ambacht van diamantbewerking belichten. 

Tickets kunnen ook online besteld worden via www.diamant2019.be. Plaatsen kiezen is ook via die weg niet mogelijk, de organisatie maakt zich sterk dat iedereen een goed zicht zal hebben op het spektakel.

In totaal worden er meer dan drieduizend tickets verkocht. "We hebben twee voorstellingen op vrijdagavond, twee op zaterdagavond en één op zondagavond. Er is dus vijf keer plaats voor 672 mensen op onze overdekte tribune. In totaal kunnen er dus 3.360 toeschouwers langskomen", rekent Véronique Nijs van de cultuurdienst uit. Een ticket kost 10 euro. 

Nog dit: de organisatie acht de voorstellingen geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

 

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio