Casa organiseert meubelstockverkoop in leegstaande magazijnen van distributiecentrum

Foto: Dirk Vertommen

Casa organiseert meubelstockverkoop in leegstaande magazijnen van distributiecentrum

Print
Heist-op-den-Berg - Interieurwinkelketen Casa organiseert voor het eerst een meubelstockverkoop in het verlaten magazijn in Itegem (Heist-op-den-Berg).

Tijdens twee opeenvolgende weekends zullen binnen- en buitenmeubelen aan grote kortingen worden aangeboden. “Onze winkelketen maakt plaats voor de nieuwe collecties van 2019. Hierdoor worden er tijdens deze stockverkoop woonitems van de vorige seizoenen aangeboden met kortingen tot tachtig procent”, zegt persverantwoordelijke Andrea Stesmans. 

Het distibutiecentrum werd in de zomer van 2017 verhuisd van Itegem naar Olen. Sindsdien staan de gebouwen in Itegem leeg. “In het magazijn in Itegem ligt op dit moment vooral de voorraad voor de stockverkoop. Verder zijn de activiteiten daar al een tijdje afgebouwd. Het is de bedoeling dat dit gebouw later verkocht wordt, de herbestemming is nog niet duidelijk.” 

Het magazijn in Heultje heeft te koop gestaan, maar is ondertussen weer onderdeel van Casa International, ter ondersteuning van het distributiecentrum in Olen. “In navolging van onze nieuwe strategie Casa 2020, waarbij we twee keer per jaar drie nieuwe stijlen introduceren in onze winkels, veranderen collecties veel sneller dan vroeger. We zijn dus van plan dit nog vaker te organiseren”, zegt Stesmans nog. 

De stockverkopen vinden plaats op zaterdagen 19 en 26 januari, telkens van 10 tot 17u in de magazijnen in de Karel Govaertsstraat. 

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio