Binnenkort opnieuw sneeuwpret op de berghellig

Print
Heist-op-den-Berg - Pop-upwinterbar Moose zal vanaf 22 november voor het vierde jaar op rij voor winterse gezelligheid zorgen in Heist-op-den-Berg. Ook zal er weer een lading sneeuw worden geleverd om enkele dagen skipret op de berghelling mogelijk te maken.

"Met succes hebben we vorig seizoen de focus gelegd op beleving en sfeer. Ook het gevoel van effectief in een houten chalet te zitten aan de voet van de berg, in één of ander skigebied, hebben we kunnen bereiken. Zowel door jong als oud, overdag als ’s avonds werd de sfeer en ambiance gesmaakt. We kijken niet alleen met plezier terug op avonden met een volle dansvloer, maar zeker ook op gezellig drukke namiddagen met een aangename atmosfeer", zegt organisator Jan Moons. 

"Van 22 november tot en met 6 januari kan iedereen terecht in onze fantastisch wintersetting,  waar het sowieso gezellig vertoeven wordt en je meteen wegdroomt naar een gezellig skioord. Dit jaar toch weer een grote aanpassing.  Zo zal het overdekt terras mee opgenomen worden in het interieur. De chalet zal dus een kwart groter worden. Het stuk terras dat niet overdekt was, zullen we nu wel overdekken", klinkt het. 

 

Van 19 tot 21 december zal er ook weer 'Ter land, ter slee en in de sneeuw' worden georganiseerd. "De berg naast de chalet zal terug een sneeuwtapijt krijgen waar jong en oud zich op zal kunnen uitleven doorer af te sleeën of sk-initiatie te krijgen", belooft Moons. 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio