© RR

Pingpongers vieren dertigste Ping Pong Kermis met Super Balder en speciale prijs

Bij tafeltennisclub TTK Dylan Berlaar organiseren ze de komende dagen voor de dertigste keer hun mosseldriedaagse Ping Pong Kermis. En deze keer valt er meer dan één ding te vieren.

bepr

Dit jaar wordt er veel gevierd bij de Berlaarse pingpongers: de club bestaat veertig jaar, de Ping Pong Kermis is toe aan de dertigste editie en de tombola tijdens de Ping Pong Kermis is toe aan de twintigste editie.

"Omdat onze club veertig jaar bestaat hebben we opnieuw een brouwsel laten maken van ons feestbier Super Balder, dat eerder in 2010, 2011 en 2013 gebrouwen is toen onze club in de hoogste afdeling van het land, Superdivisie, speelde. Voorlopig spelen we nog altijd mee aan de top van de tweede hoogste reeks van het land. Maar voor ons veertigjarig bestaan hebben we een editie 2018 van ons feestbier laten brouwen. Het is nu tijdelijk te drinken tijdens onze Ping Pong Kermis. De overschot wordt de weken nadien in onze bar geschonken", zegt voorzitter Werner Van den Broeck.

Ook de hoofdprijs van de twintigste tombola tijdens de dertigste Ping Pong Kermis zit dit jaar in een feestelijk jasje. "De winnaar krijgt niet alleen een fles champagne van drie liter, hij of zij mag voortaan ook één keer per jaar gratis mosselen komen eten op onze Ping Pong Kermis, levenslang", klinkt het.

De dertigste Ping Pong Kermis vindt plaats op zaterdag 25, zondag 26 en dinsdag 28 augustus 2018, telkens vanaf 17u in de Chalet Karel Sappenberghs in de Alpenroosstraat in Berlaar. Reserveren is niet nodig.

www.ttkberlaar.be

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio