© GVDV

Maxi Jazz mag Berlaar doen springen op grootste Faithless-hits

Maxi Jazz, de frontman van Faithless, zal op 1 augustus zijn grootste hits op het Berlaarse marktplein komen brengen voor de Zomer van Balder. Hij is de blikvanger van de tiende editie.

Bert Provoost

Met wereldhits als We Come 1, God is a DJ en Insomnia kreeg rapper-zanger Maxi Jazz de afgelopen decennia zowat elk groot festivalterrein op deze aardbol aan het dansen met zijn groep Faithless. Op 1 augustus zal hij de kiosk in Berlaar bestijgen voor een deejayset. Hij gaat ook de grootste hits van Faithless zingen.

Aan de topact hangt natuurlijk ook een stevig prijskaartje vast. “Daarom gaan we voor het eerst één betalende avond invoeren. Op 1 augustus zullen er tickets verkocht worden aan 14 euro, in voorverkoop via onze website is dat maar 10 euro. We hebben maximum 3500 plaatsen op ons festivalterrein. Afhankelijk van het succes kijken we of we die ene betalende avond volgende jaren herhalen”", zegt organisator Gert Put.

De Zomer van Balder start op woensdag 11 juli met optredens van Jelle Cleymans en Ronny Lee. Op 18 juli volgen Dave Brown, Hypesquad en Freeee. Op 25 juli is het de beurt aan Zwartwerk, Straathonden en Z3n. Op 1 augustus is het deejayavond met naast Maxi Jazz onder andere ook Licious, Wout en Milano. Op 8 augustus volgen Crumb en pIE p.KLEIN en de afsluiter is op 15 augustus voor De Laatste Showband met Patrick Riguelle en The Sangriolas. De muziek start telkens om 19u.

Kaarten: www.dezomervanbalder.be

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio