Mama is duizend kinderfoto's kwijt

Nikki met een zeldzaam overgebleven beeld van haarzelf met haar zoontjes Matteo en Vince. RR Foto: RR

Mama is duizend kinderfoto's kwijt

Print
Heist-op-den-Berg - Al een hele week breekt Nikki Lembrechts (30) zich het hoofd over waar haar verloren iPhone zich zou kunnen bevinden. Want daarop stonden meer dan duizend foto’s van haar zoontjes. “En die wil ik echt niet kwijt.”

De Heistse is haar smartphone al kwijt sinds zondag. “Ik heb hem laatst gehad in de Delhaize in Heist-op-den-Berg. Ik heb hem nog gecheckt in de supermarkt. Maar toen ik in de auto zat, vond ik hem niet meteen. Ik ben hem daarna nog gaan zoeken, maar niemand heeft iets in de winkel of op de parking gezien.”

Via de functie ‘Zoek mijn iPhone’ spoorde ze haar toestel op. “Ik kreeg een adres door op de Werftsesteenweg in Heist. Ik heb dan de politie verwittigd en zij zijn gaan aanbellen bij de bewoners die in de buurt woonden. Maar uit dat onderzoek is niets gekomen. Even later verplaatste het adres zich naar de Kleine Kegelstraat even verderop en daarna weer naar de Werftsesteenweg. De politie kan niet veel meer doen. Daarom ben ik op zoek naar mensen die mijn smartphone hebben gezien of me kunnen helpen. Ik wil niemand uit die straten beschuldigen, maar ik zou mijn toestel heel graag terughebben. Ik wil gerust een beloning uitloven aan diegene die de iPhone naar de politie brengt”, aldus de verpleegster. 

“De verloren smartphone op zich interesseert me niet echt. Het was een zes jaar oude witte Iphone 4 met een beschermhoesje met daarop een foto van mijn kinderen. Wat veel erger is, zijn de vele foto’s op de smartphone. Zowat alle foto’s van mijn vorig jaar in oktober geboren zoontje stonden er op. In november heb ik spijtig genoeg mijn laatste back-up gemaakt.”

In totaal gaat het om meer dan duizend beelden. “Er staan vakantiekiekjes op, maar ook de eerste patatjes die mijn zoon Matteo heeft gegeten, zijn eerste tandje en nog zoveel andere onbetaalbare herinneringen die laten zien hoe hij in zijn eerste levensjaar veranderd is. Al die dingen dreig ik nu kwijt te geraken, want alles stond op die smartphone. Ook heel wat foto’s van Vince,die in oktober vier wordt, ben ik kwijt. Enkel de paar beelden die mijn man met zijn toestel heeft gemaakt, heb ik nog.”

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio