Evenement moet belang Kesselse Heide nog meer in de kijker zetten

Foto: RLR

Evenement moet belang Kesselse Heide nog meer in de kijker zetten

Print
Nijlen - In de Kesselse Heide maken ze zich op voor de Heidefeesten van komende zondag. Organisator Regionaal Landschap Rivierenland wil met het gratis evenement de schoonheid en het belang van het gebied extra in de kijker zetten.

De Kesselse Heide is een begrip in de wijde regio voor mensen die graag in alle rust komen wandelen of van de natuur komen genieten. Maar het kan geen kwaad om dat geregeld eens extra te benadrukken. “Daarom zijn er deze Heidefeesten”, zegt communicatieverantwoordelijke Bart Vermylen van Rivierenland. 

Er is die dag heel veel extra te beleven. Er zijn natuur- en boswandelingen, je kan relaxen op het heideterras, of met een gids het nabije fort ontdekken. Daarnaast zijn er kookworksops met wilde planten, lessen landschapsfotografie, heideyoga en akoestische livemuziek. Voor kinderen is er het speelbos, dierensporen zoeken en zijn er andere landschapsspelletjes. 

De Heidefeesten vinden plaats op zondag 28 augustus van 11 tot 18u. Afspraak aan onthaalcentrum Doefopdhei aan de Vaerestraat. Alle activiteiten zijn gratis. 

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio