© Joren De Weerdt

© Joren De Weerdt

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Familie verkoopt al halve eeuw lingerie

Op de Markt in Berlaar viert Lingerie Christel komende week het vijftigjarig bestaan. In de familie van zaakvoerster Christel Put helpen ze mensen al drie generaties lang aan het juiste setje. Geen wonder dat er tegenwoordig ook al heel wat kleinkinderen van de oorspronkelijke klanten over de vloer komen.

Bert Provoost

Christel (50) nam vijftien jaar geleden de zaak over van haar moeder Jeanne. In september van 2007 verhuisde ze de winkel van de Stationsstraat naar de Markt, goed voor dubbel zo veel winkeloppervlakte. In de loop van de jaren heeft Christel een grote vertrouwensband opgebouwd met haar klanten. “Er zijn hier al families waar de derde generatie hier nu klant is. Lingerie is toch wel een product waar mensen graag een vertrouwensband opbouwen met hun winkel. Je geeft je niet zomaar aan iedereen bloot.”

Het vijftigjarig bestaan wordt gevierd van dinsdag 3 tot zaterdag 7 mei. Ook op Hemelvaartsdag is de winkel open. Er is een korting van tien procent en er worden tien lingeriesetjes gratis weggegeven. Kleur- en stijlstyliste en garderobeplanner Kristien Van de Ven komt ook langs om extra advies te geven. Ze zal aanwezig zijn op donderdag 5 en zaterdag 7 mei, telkens van 13 tot 16u.

Lees het hele verhaal in de zaterdagkrant

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners