© GVA

Gemeente verkoopt overtollige goederen via veiling

Nadat er heel wat materiaal van het voormalige gemeentehuis werd verdeeld onder tal van verenigingen, organiseert de gemeente nu een online verkoop van allerlei andere materialen.

Bert Provoost

Het gaat om gebruiksvoorwerpen die niet meer gebruikt worden door de diensten, maar die elders nog aan een tweede leven kunnen beginnen. Bieden kan tot 11 maart en op maandag 7 maart is er een kijkdag in het magazijn van de technische dienst in de Koningsbaan, naast het containerpark.

Het gaat onder meer om hakselaars, een graafkraan, kaders, keukenapparatuur, tafels, telefoons, schildermateriaal en zelfs een tweepersoonsbed. Ze worden vanaf 19 februari na 12u online te koop aangeboden. De veiling eindigt op 11 maart om 18u. Op maandag 7 maart van 11u tot 14u kunnen de goederen bekeken worden in het magazijn van de technische dienst. Op vrijdag 18 maart is er een ophaaldag, van 10 tot 14u.

De veiling staat onder toezicht van een gerechtsdeurwaarder en loopt via IO Auctions. De gemeente benadrukt nog dat alle goederen worden verkocht in de staat waarin ze zich bevinden met al hun zichtbare of onzichtbare gebreken. Alles grondig inspecteren op de kijkdag is dus de boodschap.

Hier een link naar de verkoopssite.Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio