© rr

© GVA

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Geen gouden tip voor vermiste Philippe

Na een reportage in het programma Faroek op VTM zijn bij de politie drie tips binnengekomen over de verdwijning van de vermiste Duffelaar Philippe Ollivier (51). Een gouden tip zat er helaas niet tussen.

Bert Provoost

Philippe Ollivier raakte een dik jaar geleden vermist. Op zondag 4 januari keerde Philippe na enkele vrije uren niet tijdig terug in het psychiatrisch ziekenhuis in Duffel. Philippe bleek verdwenen uit zijn huurwoning in de Rode Kruislei en had enkel zijn portefeuille mee.

Het was niet de eerste keer dat Philippe verdwenen was. Enkele jaren geleden verdween hij ook al zonder iemand te verwittigen. Hij werd later terug gevonden in Zweden.

Zijn familie wil nu heel graag weten wat er met Philippe gebeurd is. “We hadden gehoopt dat het tv-programma toch nog een gouden tip zou opleveren. Dat is niet gebeurd. Er zijn drie tips binnengekomen. Zo zou hij tussen Lier en Herentals gezien zijn, maar die piste is nagetrokken en heeft niets opgeleverd. Er was onder andere ook een vagere tip over het station in Antwerpen, maar dat is ook op niets uitgedraaid. De kijker heeft ons dus niet kunnen helpen. Toch blijven we hopen dat we ooit zullen weten wat er met hem gebeurd is”, zegt broer Dirk Ollivier.MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio