Deze persoon verdient volgens uw burgemeester een dikke pluim

Foto: GVA

Deze persoon verdient volgens uw burgemeester een dikke pluim

Print
Heist-op-den-Berg - We zijn een nieuw jaar begonnen én uw gemeente – of districtsbestuur is halverwege zijn bestuursperiode (2012-2018). Tijd dus om samen met uw burgemeester eens terug – en vooruit te blikken. Vandaag vraag 3: Welke persoon in uw gemeente verdient een dikke pluim?

Burgemeester Luc Vleugels: “Elke dag rij ik van mijn thuis in Wiekevorst naar Heist-centrum. Ik zie dan heel vaak een bepaalde gemeentearbeider de vuiligheid uit de grachten halen. Ik heb hem nog nooit zien stilstaan. Zomer en winter, bij zon en regen is hij in de weer om dit niet al te prettige werk te doen. Het is dan ook nog eens een ondankbare job, want de vuiligheid komt altijd terug. Zijn naam noem ik niet, want ik wil er niet één iemand uitpikken en een pluim geven. Er is heel veel gemeentepersoneel dat een pluim verdient. Hij zal zelf wel weten wie ik bedoel.".

De burgemeester maakt ook nog een voornemen. “Ik denk me suf aan mogelijkheden om beter sluikstorters te kunnen vatten en zwaar te straffen. Dat moet prioritair zijn voor ons als bestuur. Want het is beschamend hoe sommige mensen geen respect hebben voor hun omgeving.”

Lees ook het tussentijds rapport van alle gemeenten uit uw regio, deze en volgende week in Gazet van Antwerpen

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio