Horeca blij met drukkere Heistse eindejaarsperiode

Winterbar Moose. Foto: Joren De Weerdt

Horeca blij met drukkere Heistse eindejaarsperiode

Print
Heist-op-den-Berg - De horeca aan het kruispunt onder aan de Heistse berg kijkt tevreden terug op de eindejaarsperiode. Deze eerste editie van winterbar Moose kan volgens de cafés een succes genoemd worden.

“Zowel voor winterbar Moose van Jan Moons als voor de omliggende horecazaken was het een goed eindejaar. De verkoop in december 2015 was merkelijk beter dan in 2014,” zegt Jan De Haes van ‘t Hoekske namens de horecazaken. “Dat kan deels te maken hebben met het zachte weer, maar hoe dan ook bracht Moose extra sfeer en extra volk naar de voet van de berg”.

Volgens Yves Janssens van ‘t Pleintje had de fuif Heist Après-Skiet zelfs een hoog braderiegehalte. “Ook al was het weer niet echt winters, toch was er veel volk en veel ambiance. Er werd nog eens een keer op straat gedanst. Deze samenwerking was een geslaagd experiment en is voor herhaling vatbaar”, klinkt het. 

Jan Moons zelf sluit een zeer drukke periode af. “Het was heel vermoeiend en we hebben veel geleerd. We zullen spoedig een evaluatie maken en dan bekijken we hoe we volgend jaar nog beter maken”, blikt hij al vooruit op de volgende editie. 

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio