Gazet van Antwerpen ging op zoek naar het Grootste Clubhart van de regio. U kon meestemmen voor de man of vrouw met de grootste inzet voor zijn of haar lokale sportclub. De verkiezing ging gepaard met een reeks bijlages in Gazet van Antwerpen over sport in uw buurt. Volg het hele project ook via deze pagina: www.gva.be/dossierclubhart.

Wie wordt het Clubhart van Heist-op-den-Berg?

Foto: GVA

Wie wordt het Clubhart van Heist-op-den-Berg?

Print
Heist-op-den-Berg - Nog tot 22 november kan iedereen stemmen op het Grootste Clubhart, de man of vrouw met de grootste inzet voor zijn lokale sportclub. Eind deze maand kennen we de absolute stemmenkampioen en de vier ‘jurywinnaars’. Maar er zijn in deze wedstrijd ook gemeentewinnaars: die krijgen een vermelding in Gazet van Antwerpen, winnen voor hun club een digitaal krantenabonnement én worden uitgenodigd op de uitreiking van de hoofdprijzen, vrijdag 11 december in de Lotto Arena.

In Heist-op-den-Berg zijn er op dit moment zes genomineerden. Het gaat om Hélène Verheyden van dansstudio Kick-iT, Tim Winckelmans van Tafeltennisclub Hallaar, Karel Peeters van Dansclub Happy Feet, Ilse Schoenmakers van Volleybalclub Mendo Booischot, Jos Dom van de Gezinssportfederatie en Luc Indekeu van Sporting Club Wiekevorst. 

Nog een stem uitbrengen op uw Clubhart? www.gva.be/clubhart