Gazet van Antwerpen ging op zoek naar het Grootste Clubhart van de regio. U kon meestemmen voor de man of vrouw met de grootste inzet voor zijn of haar lokale sportclub. De verkiezing ging gepaard met een reeks bijlages in Gazet van Antwerpen over sport in uw buurt. Volg het hele project ook via deze pagina: www.gva.be/dossierclubhart.

© GVA

Wie wordt het Clubhart van Nijlen?

Nog tot 22 november kan iedereen stemmen op het Grootste Clubhart, de man of vrouw met de grootste inzet voor zijn lokale sportclub. Eind deze maand kennen we de absolute stemmenkampioen en de vier ‘jurywinnaars’. Maar er zijn in deze wedstrijd ook gemeentewinnaars: die krijgen een vermelding in Gazet van Antwerpen, winnen voor hun club een digitaal krantenabonnement én worden uitgenodigd op de uitreiking van de hoofdprijzen, vrijdag 11 december in de Lotto Arena.

Bert Provoost

In Nijlen zijn er op dit moment vijf genomineerden. Het gaat onder andere om Herman Vercammen van KFC Bevel, die al meer dan vijftig jaar alles geeft om zijn club te dienen. Verder staan ook Danny Bernaerts van De Boeren, Jozef Meuris van De Toffe Wielervrienden, Gerry Leemans van Volleybalclub Flamingo's Heidesmash Nijlen en Jan Jerusalem van het G-voetbal van Lierse in Kessel op de lijst.

Nog een stem uitbrengen op uw Clubhart? www.gva.be/clubhart