Paapelrock haalt enkele grote namen terug naar podium voor feesteditie

Veel vrijwilligers helpen mee aan Paapelrock. Foto: Joren De Weerdt

Paapelrock haalt enkele grote namen terug naar podium voor feesteditie

Print
Heist-op-den-Berg - Tien groepen in twee tenten zetten zaterdag de festivalweide in Pijpelheide weer in vuur en vlam. De scouts vieren de twintigste editie van hun festival en dan mag het nog ietsje meer zijn dan normaal. 

Op de affiche staan publiekstrekkers als Les Truttes en Katastroof. Het zijn enkele van de namen die de voorbije jaren hoge ogen hebben gegooid. “We kregen zoveel goede commentaren over hun shows, dat we besloten hebben om ze terug te vragen voor deze feesteditie”, leggen organisatoren Maarten Claes en Jan Bruynseels uit. 

Traditioneel staat er ook altijd een tributeband op de affiche, die de nummers van een wereldberoemde maar voor Paapelrock onhaalbare artiest brengt. “In plaats van één zijn het nu drie van die bands. Het gaat om Up The Irons, The Unforgiven en Iese Daase, die de nummers van Iron Maiden, Metallica en AC/DC brengen. Dat soort bands zijn een natte droom voor iedere rockfanaat. En ze zorgen er voor dat het iets ruigere werk waarvoor ons festival ook bekendstaat niet ontbreekt.”

Tickets aan de kassa kosten zaterdag 14 euro. 

 

Tips om te Doen!