Egyptische topvoetballer huwt met 21-jarige Nijlense

Print

De Nijlense Britt trouwt op 25 juli met haar Egyptische verloofde. Foto: Joren De Weerdt

Nijlen - In Nijlen maken ze zich op voor een niet-alledaags huwelijk. Op 25 juli zal de Egyptische international Aly Ghazal (23) er in het huwelijksbootje stappen met de 21-jarige Nijlense Britt Van Landeghem. 

Op de internationale transfermarkt is Aly Ghazal momenteel grof wild. Grote clubs als Hamburg en Sporting Lissabon dingen naar zijn handtekening en hebben miljoenen euro’s veil voor de krachtige verdedigende middenvelder van het Portugese Nacional Madeira. 

Maar Aly zelf vindt zijn belangrijkste transfer diegene waarbij hij een ring rond zijn vinger krijgt. “Want die is levenslang”, weet hij. De enige die nu al zeker is van het ja-woord van de Egyptenaar, is dus een Nijlense jongedame. “We trouwen op 25 juli in het gemeentehuis van Nijlen. We zijn al vijf jaar een koppel en al drie jaar verloofd.”

"Britt is een fantastische en lieve persoonlijkheid, ze ziet me heel graag en ze maakt me echt gelukkig. Ik kan me geen betere vrouw wensen”, aldus de Egyptische international die ervan droomt om ooit het shirt van Arsenal te mogen aantrekken. 

Het huwelijk wordt voltrokken op zaterdag 25 juli om 12.30u in het gemeentehuis van Nijlen. Daarna volgt een huwelijksfeest in Lier. 

Lees het hele verhaal woensdag in Gazet van Antwerpen

MEEST RECENT