Place 2B heropent met stijl

De nieuwe uitbaters Jurgen en Steven. Foto: JDW

Place 2B heropent met stijl

Print
Heist-op-den-Berg - De heropening van Place 2B in Heist-op-den-Berg zal komend weekend niet onopgemerkt voorbije gaan. De nieuwe uitbaters hebben een heel feestprogramma uitgewerkt. 

De Placé 2B stond altijd bekend voor straffe stunts en gekke concepten. Met die traditie willen de nieuwe uitbaters weer aanknopen en dat laten ze zien tijdens het openingsweekend. “We hebben gekozen voor een openingsweekend van vier dagen. Van donderdag tot zondag willen we er een lang feestweekend van maken”, zegt Steven Goossens. 

“Er zijn elke dag acties met speciale drankjes en we hebben enkele bijzondere acts gepland. Zo zal donderdag rond 21u een vrouw in led-uitrusting komen dansen. Op vrijdag komt de Lekkerste Mama van Vlaanderen Anke Swartelé ui Rillaar, die onlangs de wedstrijd van P-magazine won, langs. Er is ook een travestietenact. Zaterdag is het dan weer The Desperado Firenights, met onder andere een vuurspuwact. Op zondag staat er een gin-tonisproeverij op het programma. Het hele weekend lang is er ook een taartenbuffet”, klinkt het.

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio