Affiche Hestival is volledig: ook Heists geweld op podium

De Heistse Pumping Pips & the Semi Sexy 80’s Band zal er vermoedelijk al snel de sfeer in brengen. Foto: Pumping Pips & the Semi Sexy 80’s Band

Affiche Hestival is volledig: ook Heists geweld op podium

Print
Heist-op-den-Berg - De organisatie van Hestival heeft de laatste namen bekendgemaakt voor het gratis festival op 29 augustus op het Cultuurplein in Heist-op-den-Berg.

Kapitein Winokio was jarenlang de vaste opener van Hestival, maar dit jaar zal niet de muzikale kindervriend, maar De Ketnetband de spits afbijten. De jongste festivalgangers krijgen Charlotte, Maureen, Sien, Thomas en Matthew te zien. Dan is het tijd voor een Heistse band om het vuur al vroeg op het festivalplein te brengen. De Pumping Pips & the Semi Sexy 80’s Band belooft een knallende mix tussen jong geweld en de beste hits uit de jaren tachtig te leveren.

Daarna volgt Helsinki voor een portie Belgische rock. Thomas Vanelsander, bekend als sidekick van verschillende grote artiesten zoals Raymond van het Groenewoud, Arno, Gorki, K’s Choice en Hannelore Bedert, brengt nu zijn eigen nummers. Daarna volgen de eerder aangekondigde headliners Gers Pardoel, School is Cool en Jett Rebel. 

Het party-eskadron Laston en Geo brengt als laatste stevige beats naar het Cultuurplein.

LINE-UP
15u30 – Deuren
16u00 – De Ketnetband
17u30 – Pumping Pips & the Semi Sexy 80’s Band
18u30 – Helsinki
20u00 – Gers Pardoel
21u30 – School is Cool
23u00 – Jett Rebel
00u30 – Laston & Geo

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio