© Joren De Weerdt

© Joren De Weerdt

© Joren De Weerdt

© Joren De Weerdt

© Joren De Weerdt

© Joren De Weerdt

© Joren De Weerdt

© Joren De Weerdt

1/8

Nieuw meubilair voor raadzaal staat al klaar

Terwijl de aannemer volop bezig is om de ruwbouw van het nieuwe gemeentehuis te voltooien, wordt al druk gewerkt aan de inkleding. Daarvoor doet de gemeente beroep op de gemeentelijke technische school Githo. Onder andere de nieuwe raadzaal is al klaar.

“Bij de verbouwingen aan het Githo hebben wel al gezien dat de leerlingen tot prachtige dingen in staat zijn. Daarom hebben we nu ook gekozen om hen dit te laten doen. Als gemeente investeren we veel in de school en dit is een manier waarop wij ook rechtstreeks kunnen genieten van de technische kennis die in de school aanwezig is. We zijn trouwens heel blij dat ons meubilair nu een sterke lokale binding heeft. Liever lokaal gemaakte meubels dan duur meubilair uit één of andere chique zaak. Dit is ons meer waard”, aldus burgemeester Paul Verbeeck (CD&V).

De eerste meubels staan in het voormalige gemeentelijke magazijn op de Githo-site. Uw krant kon al een kijkje gaan nemen. Buiten de nieuwe raadzaal worden er ook kasten, een keuken, bureaus enzovoort in mekaar getimmerd.

Lees het hele verhaal woensdag in Gazet van Antwerpen - editie Zuid

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio