Jett Rebel zet ’t Hofke op stelten

Foto: Dirk Vertommen

Jett Rebel zet ’t Hofke op stelten

Print
Nijlen - De muzikale invulling van de zevende editie van Jour Tibour staat op punt. De organisatoren hebben de affiche bekendgemaakt met onder andere het Nederlandse podiumbeest Jett Rebel als headliner. 

De voorbije edities lokten telkens tussen de 4500 en 5700 unieke bezoekers naar ’t Hofke aan de Tibourschrans. Een weerbericht is er op dit moment nog niet voor 9 augustus, maar mits goed weer hopen ze ook dit jaar ruim boven de 5000 bezoekers te lokken. 

“De affiche is alvast weer mooi gevuld”, zegt jeugdconsulent Gunther Melis. “Op het hoofdpodium spelen indiefolkband Barefoot & The Shoes met onder andere de Bevelse bassist Vincent Lembregts met daarna de zuiderse klanken van Paon. Daarna is het aan Soldier’s Heart, die de wedstrijd De Nieuwe Lichting van bij Studio Brussel in 2012 hebben gewonnen. Dan is het aan de Nederlandse topact Jett Rebel. Zij deden bij onze noorderburen alle grote festivals aan en komen nu naar Nijlen om ’t Hofke op stelten te zetten. Hij is een podiumbeest die alle aandacht naar zich toe zal trekken. We kijken er naar uit. DJ Michael Midnight zal afsluiten op het hoofdpodium”, klinkt het. 

Lees het hele verhaal woensdag in Gazet van Antwerpen - editie Zuid

MEEST RECENT