© GVA

Tom Helsen zakt af naar De Welkom

Tom Helsen speelt zaterdag een try-out in café De Welkom in Schriek. Wie nieuwsgierig is naar zijn nieuwe cd, kan er nog voor de officiële voorstelling komen luisteren. 

Bert Provoost

Cafébaas en muzikant Gino Geudens laat geregeld groepjes optreden in zijn café. Zaterdag zingt er een grote naam naast zijn toog: Tom Helsen. De artiest is nog een oude bekende van Geudens. “Ik heb vroeger nog samen met hem gespeeld. Zijn ouders wonen hier maar een kilometer van het café. Als hij er naartoe gaat, komt hij meestal hier nadien nog een pintje drinken. Hij is hier eerder al komen repeteren voor een live publiek en dat was bijzonder goed meegevallen. Zijn nummers zijn nu afgewerkt. Daarom vroeg hij of hij nog een echte try-out mocht komen doen. Daar konden we natuurlijk alleen maar ‘ja’ op zeggen.”

Café De Welkom is nu exact een jaar in handen van Gino. “Ik ben nog altijd blij dat ik deze stap heb gezet. Het is een mooi jaar geweest. Geregeld organiseer ik hier gratis optredens. Ook het optreden van Tom Helsen is volledig gratis. Ik heb er enkel wat reclame voor gemaakt via Facebook. Ik zie het als een cadeau aan mijn klanten.”

De try-out van Tom Helsen in café De Welkom is gepland voor zaterdag om 22u. De officiële cd-voorstelling vindt plaats op 24 februari in Het Depot in Leuven.MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio