Feestweekend bij Scouts Parsival

Foto: RR

Feestweekend bij Scouts Parsival

Print
Sint-Katelijne-Waver - Scouts Parsival in Sint-Katelijne-Waver viert dit weekend feest. Met de opbrengst wil de scoutsgroep de bouw van de nieuwe lokalen kunnen financieren.

Net als vorig jaar organiseert Parsival dus opnieuw een groot feestweekend. “We doen dit voor de tweede maal en willen onze records van vorig breken”, zegt Stevige linker Elien Geens van de Parsivalleiding. Vrijdagavond wordt er afgetrapt met een quiz. “Zaterdag start met een go-cart derby. Nadien volgen er met The Hindu Needle Trick, Tolk, Gestapo Knallmuzik en The Fabiola Fun F*ckers enkele optredens. De avond wordt afgesloten met een afterparty met Dj Zazou.”

Zondag begint met een ontbijtcafé en een mountainbiketourtocht. In de namiddag volgt met de Parsival Trophy een avontuurlijk hindernissenparcours en zorgt de Koninklijke Fanfare Graaf D’Elissem voor de muzikale omlijsting met bekende deuntjes. “Afsluiten doen we met het reüniecafé, waar enkele straffe verhalen uit vervlogen tijden aan bod komen”, aldus Elien Geens. Doorlopend is er kinderanimatie. De groep start het einde van dit najaar met de graafwerken. 

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio