Gemeente heeft nieuwe centrummanager

Foto: Dirk Van De Velde

Gemeente heeft nieuwe centrummanager

Print
Sint-Katelijne-Waver - Sint-Katelijne-Waver heeft met Joeri Schepens (46) een nieuwe centrummanager aangetrokken. Hij volgt Philip Peeters op, wiens contract wegens verschil in visie na onderlinge overeenkomst is stopgezet.

Puttenaar Joeri Schepens is eigenlijk al sinds begin juli aan de slag als centrummanager van de vzw Winkelpromotie, een samenwerkingsverband tussen het gemeentebestuur en de Katelijnse handelaars. De wissel met Philip Peeters is dus in volle stilte gebeurd.

"Juli en augustus waren nog vakantiemaanden, maar sinds 1 september werken we op volle kracht", vertelt Schepens. "Ik heb al meer dan twintig jaar marketing en saleservaring op lokaal niveau en run samen met mijn ex-vrouw een bedrijfje. Zo weet ik perfect wat een lokale handelaar bezighoudt en wat zijn dagelijkse beslommeringen zijn."

Druk najaar
Joeri Schepens en zijn collega-bestuursleden van de vzw Winkelpromotie Sint-Katelijne-Waver hebben alleszins een druk najaar voor de boeg. “29 september organiseren we een workshop sociale media, waar de leden van de vzw aan kunnen participeren. 24 november volgt een network event waar we handelaars en kmo’s met elkaar in contact brengen en dan hebben we onze eindjaarsactie waar we opnieuw een tombola zullen organiseren en nu ook een eindejaarsmagazine zullen voorzien.” 

Lees het volledige verhaal in de vrijdagkrant van Gazet van Antwerpen - editie Mechelen. 

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio