Katelijnse muziektalenten kleuren Lichtstoet

Print
Sint-Katelijne-Waver - Het centrum van Sint-Katelijne-Waver maakt zich op voor de jaarlijkse lichtstoet, die traditioneel plaatsvindt op tweede kerstdag. Met Dance Academy, Emma Bale en The Bandits bestormt talent uit de eigen gemeente het podium.

Een feeërieke sfeer van jeneverstalletjes, de kerstshow en de prachtige lichtstoet: de jaarlijkse lichtstoet belooft weer het grootste familiefeest te worden. “En de weersomstandigheden zien er voorlopig ideaal uit”, zegt organisator Willy Jacobs. “Voor het eerst in jaren is plan B (een ingekorte route) niet aan de orde. Net als de vorige jaren mikken we op 13.000 bezoekers.”

Om 18u gaat de negentiende MVK lichtstoet van start. Om 19.55u wordt de show geopend door de Kerstman. Om 20u treedt Dance Academy uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver op, gevolgd door de nieuwe hitrevelatie Emma Bale die haar MNM hit ‘All i want’ brengt. Daarna is het de beurt aan The Bandits, die ongetwijfeld weer enkele meisjesharten sneller zullen doen slaan.  Aansluitend (21.30u) worden de winnaars van de lichtstoet bekendgemaakt. De avond wordt om 22u afgesloten met vuurwerk. 
http://www.facebook.com/mvklichtstoet

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio