Kerstman en Christ-Trödelmarkt in café De Dorpspomp

De kerstman komt aanstaande zaterdag 15 december om 14 uur naar café De Dorpspomp in het centrum van Herselt. Foto: Alain Trappeniers

Tweedaags feestje in het weekend van 15 en 16 december

Kerstman en Christ-Trödelmarkt in café De Dorpspomp

Print
Aarschot / Herselt / Hulshout - Café De Dorpspomp in Herselt staat het komende weekend helemaal in het teken van Kerst. Op zaterdag 15 december komt de kerstman langs, zondag staat de achtste editie van de Christ-Trödelmarkt op het programma.

De Sint is inmiddels het land uit, en dan staat het feestje met de kerstman alweer voor de deur. Het kerstgebeuren wordt komend weekend al ingezet in café De Dorpspomp in Herselt. 

Kerstman 

Op zaterdag 15 december verwachten de stamgasten en hun families de kerstman. Om 14 uur maakt de goede man zijn opwachting. Alle aanwezige kinderen kunnen rekenen op een pakje. Ouders, grootouders, vrienden en kennissen zijn meer dan welkom in de gezellige loungebar. De komst van de kerstman is een organisatie van feestcomité De Dorpspomp "kidsday team". 

Christ-Trödelmarkt 

Op zondag 16 december vindt alweer de achtste editie plaats van de Christ-Trödelmarkt. In en rond café De Dorpspomp kan je bij een hapje en een drankje genieten van de warme kerstsfeer. Ben je nog op zoek naar een kerstcadeau? Dan zullen de aanwezige standjes met kerstspullen je vast en zeker verrassen. De Christ-Trödelmarkt vindt plaats van 11.30 tot 18 uur. Het feestje is een organisatie van de Christ Trödelmarkt Team Herselt. 

 

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio