Willemsfonds organiseert debat rond mobiliteit en verkeer in Hulshout

Tijdens het debat zal het onder andere ook gaan over de verkeersafwikkeling in de buurt van het Vital Celenplein. Foto: Alain Trappeniers

Willemsfonds organiseert debat rond mobiliteit en verkeer in Hulshout

Print
Hulshout - De liberale socioculturele vereniging Willemsfonds organiseert aanstaande vrijdag 5 mei een debat rond mobiliteit en verkeer in Hulshout.

Volgens de initiatiefnemers is de aanleiding de voorspelde Hulshoutse bevolkingsaangroei van 20 procent tegen 2030. "De heraanleg van het Celenplein legt daar nog een sausje bovenop", aldus Frank Ponsaert.

Getuigenissen en debat

Op het programma staan getuigenissen van burgers. Mogelijk zullen ook vertegenwoordigers van enkele bedrijven getuigen. Tijdens het tweede deel vindt er een politiek debat plaats met enkele partijen. Ook de aanwezige bewoners zullen een woordje kunnen meepraten.

Hulshout 2030

Met “Hulshout 2030” wil het Willemsfonds Hulshoutenaren samenbrengen om het toekomstpad van de gemeente uit te tekenen. In een open forum hebben we het over veiligheid, mobiliteit, leefbaarheid en uiteraard cultuur. Dit doen we in samenwerking met verschillende Hulshoutse verenigingen.

Praktisch

De inkom is gratis. Afspraak op vrijdag 5 mei om 20 uur in zaal De Vloeikens, Vloeikensstraat 12A in Hulshout.

 

 

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio