Ongeziene hagelstorm erkend als ramp

De hagelstorm van juni vorig jaar veroorzaakte heel wat schade. Foto: Twitter

Ongeziene hagelstorm erkend als ramp

Print
Herselt / Hulshout - De zware hagelstorm die in juni vorig jaar zware schade veroorzaakte in de provincie, is erkend als ramp. Al wie een onderbouwd dossier indient tegen eind september, komt in aanmerking voor een (gedeeltelijke) tegemoetkoming voor de direct geleden schade.

De hagelschade van 7,8 en 9 juni 2014 werd erkend als  ramp.  Personen die in de provincie Antwerpen getroffen werden door één van onderstaande rampen, krijgen nu vier maanden tijd om een onderbouwd dossier in te dienen. Indien hun eigen verzekering niet tussenkomt in de vergoeding van de schade kan de gedupeerde terecht bij het Rampenfonds. Indien het Rampenfonds tussenkomt, zal er rekening worden gehouden met de vergoeding die de verzekering uitbetaalde.

Dossier indienen

Concreet moeten getroffenen uit de provincie een dossier indienen bij de diensten van gouverneur. Het dossier dient in tweevoud met de post verstuurd te worden naar: Federale diensten Gouverneur
Dienst Rampenschade, Italiëlei 4 bus 16 2000 Antwerpen. Dit kan tot en met 30 september 2015. Voor meer informatie over hoe een dossier dient samengesteld te worden en welke formulieren en documenten er dienen toegevoegd worden kan je terugvinden op deze link of informeer je bij je gemeentebestuur.

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio