Gevarenwinkelfestival lost namen

Pete en zijn vrienden warmden het publiek op tijdens het pre-gevarenwinkelfestival in de Sint-Norbertuszaal in Blauberg. Foto: Alain Trappeniers

Gevarenwinkelfestival lost namen

Print
Herselt - De organisatoren van het Gevarenwinkelfestival in Herselt hebben afgelopen weekend de namen van de zeventiende editie, op 28 en 29 augustus, bekend gemaakt.

Tussen optredens van Pete (B), AJ and The Wildgrooves (NL) en The De Laat Brothers (B) door maakten de organisatoren van het Gevarenwinkelfestival in Varenwinkel bij Herselt de affiche bekend. Dat deden ze tijdens het pre-gevarenwinkelfestival in de Sint-Norbertuszaal in Blauberg.

De namen

Op het programma staan Barefoot & The Shoes (B), The Blues Vision (B), Mario Pesic (B), Jo & Lazy Fellow (PL), Nikki Hill (US), Mike Vernon & The Mighty Combo (UK), Congo Faith Healers (UK), Chris Bergson Band (US), JW Jones (CAN), Jarekus Singleton (US) en Selwyn Birchwood (US).

Nieuwe weide

Het festival vindt plaats op een nieuwe weide langs de Wolfdonksesteenweg op 28 en 29 augustus 2015. Net als de voorbije jaren worden de opbrengsten geschonken aan een goed doel. Dit keer is gekozen voor 'Ga voor Geluk', een fonds ter voorkoming van depressie en suïcide.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio