Smijt je overgewicht af in zes maanden

Je kan je nu inschrijven voor Hulshout (Be)weegt. Foto: Alain Trappeniers

Smijt je overgewicht af in zes maanden

Print
Hulshout - De Hulshoutse Sportdienst en het OCMW organiseren volgend jaar Hulshout (be)weegt. Het is een initiatief om bewoners met een overgewicht 10 procent van de ballast af te gooien in zes maanden tijd. Inschrijven kan vanaf nu.

Mensen met een Body Mass Index (BMI) van meer dan 25 gaan vermoedelijk met een overgewicht door het leven. Omdat de strijd tegen de kilo's voor velen geen eenvoudige taak is, wil de gemeentelijke Sportdienst en het OCMW jou een handje helpen.

Vanaf deze week kan je je inschrijven voor Hulshout (Be)weegt. Het is een initiatief om bewoners met een overgewicht 10 procent van hun ballast te laten afwerpen in zes maanden tijd. Deelnemers worden bijgestaan door diëtisten en andere deskundigen.

Maak je goede voornemens voor 2015 nu al waar en schrijf je in. Er is een infoavond gepland op 8 januari 2015 om 20 uur in zaal De Vloeikens aan de Vloeikensstraat 12A in Hulshout. De eerste weging vindt plaats op 19 januari in diezelfde zaal.

Praktisch

Enkel meerderjarigen en groepjes van 4 tot 10 personen mogen deelnemen. Is het moeilijk om een groepje samen te stellen, dan passen de organisatoren daar een mouw aan. Voor meer info over het project klik je op deze link of bel je 015-24.26.77 of 015-75.01.00.

 

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio