Horeca houdt kerstdorp op Zimmerplein tot zondag open

De horeca-uitbaters van het Zimmerplein en de Eikelstraat zorgen ervoor dat de kerstsfeer op het Zimmerplein in Lier nog enkele dagen langer duurt.

"Zoals de voorbije jaren blijft het kerstdorp op het Zimmerplein nog wat langer open, namelijk van woensdag 15 tot zondag 19 december vanaf 14u. Op woensdag willen we van 14 tot 18u de kleinsten verwennen met een kinderdisco tot 18u. Er komen clowns en een instrumentenbouwer. Die bouwt met de kinderen vierhonderd instrumentjes", zegt Jan De Bie.

"Op vrijdag organiseren we om 18.30u en 20u een kerstwandeling ten voordele van JOVO, dat jongeren van ouders met een levensbedreigende ziekte steunt.

Van elke wandelaar verwachten we een bijdrage voor dit goede doel. De wandeling start aan de voet van de Zimmertoren. Om 20.30u volgt een optreden van Harbalorifa."

"Sneeuw of geen sneeuw: op zaterdag 18 december zorgen we vanaf 20u voor een après-skiparty met dj Steven. Op zondag zorgen we wél voor sneeuw door middel van een sneeuwkanon. Zo zijn we zeker dat onze skirace kan plaatsvinden. Elke ploeg bestaat uit twee deelnemers. Voor de slotshow die om 15u begint, hebben we de ambiancegroep So we meet again uitgenodigd. Deze dames zingen op verzoek en kunnen putten uit een repertoire van driehonderd Nederlandstalige hits", vertelt Jan De Bie.

Chris VAN ROMPAEY

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio