Facebook schrapt fanpagina van tv-zender Acht

Facebook schrapt fanpagina van tv-zender Acht

Facebook schrapt fanpagina van tv-zender Acht

Print
De officiële fanpagina van tv-zender Acht, het jonge digitale kwaliteitskanaal van Concentra Media, is geschrapt op de sociale netwerksite Facebook. De reden daarvoor is niet bekend.

"De webredactie van Acht kan al sinds vorige donderdag geen berichten meer posten en sinds maandag is de Acht-pagina helemaal gewist van Facebook. Alle inhoud is weg, net als de duizenden fans die we wisten te verzamelen", klink het.

Voor Acht blijft het gissen naar de reden van de blokkering van zijn Facebookpagina, die er plots en zonder voorafgaande verwittiging kwam. "We doen er echter alles aan om de succesvolle pagina, die zich onderscheidde door zijn speelse humor, provocerende toon en vele prijsvragen, zo snel mogelijk weer up and running te krijgen."

Humo

Vorige week woensdag zette Facebook ook al de fanpagina van weekblad Humo offline omdat het blad via Facebook een actie op poten zette; wie zich op de pagina inschreef, maakte kans een auto te winnen (Lees het artikel hier). De Humo-pagina staat sinds vrijdag terug online.

Nu in het nieuws