Wivina Demeester, Barend Van den Brande en Wouter De Geest in bestuur Concentra

Wivina Demeester, Barend Van den Brande en Wouter De Geest treden toe tot de raad van bestuur van de groep Concentra. Dat is de uitgever van onder meer de kranten Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg en Metro.

jvangeyte

Demeester (67) is gewezen minister in de federale en de Vlaamse regering. Ze bekleedt bestuursmandaten in verschillende bedrijven in instellingen in de sociale en culturele sector. Van den Brande (39) is oprichter en beheerder van het investeringsfonds Big Bang Ventures, dat gespecialiseerd is in IT en media. Hij is ook bestuurder van een aantal andere vennootschappen.

Demeester en Van den Brande zullen in de raad van bestuur van Concentra de aandeelhouder vzw Katholiek Impuls- en Mediafonds vertegenwoordigen. Ze vervangen er Philip Van gestel en Ignace Goethals.

Naast deze twee vertegenwoordigers van de aandeelhouders wordt ook Wouter De Geest (56) benoemd tot lid van de raad van bestuur. Hij is gedelegeerd bestuurder van BASF Antwerpen en bekleedt een aantal mandaten in diverse organisaties en zal bij Concentra als onafhankelijk bestuurder optreden.

JVG

Vastgoed

Jobs in de regio