Wereldwijde lancering brengt World Of Warcraft-gekte naar Merksem

Print
Merksem - 25 spelers krijgen bij Game Mania als eerste toegang tot de nieuwe wereld van WoW
Dinsdag 7 december wordt de nieuwste uitbreiding van World of Warcraft gelanceerd. Voor de Benelux zal Game Mania in Merksem de primeur hebben. De winkel aan de Bredabaan organiseert maandag een nachtopening met een exclusief toernooi.

World of Warcraft (WoW) is een online computerspel dat wereldwijd door meer dan 12 miljoen mensen wordt gespeeld. Het wordt door hen niet als een spel gezien, maar eerder als een deel van hun leven. Het spel zelf is een rpg of roll-play-game, een spel dat het mogelijk maakt om naast het eigen leven, ook een online-identiteit te hebben. Met dit karakter verken je verschillende werelden en verschillende rassen en ga je alleen, of in groep, verschillende strategische uitdagingen aan.

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk ervaring te verzamelen om zo te groeien. De vorige uitbreiding van het spel maakte het mogelijk om tot level 80 te groeien. Nu met de nieuwe uitbreiding wordt dit level 85. Daarnaast komen er ook twee nieuwe rassen en verschillende nieuwe werelden in het spel.

Doordat er maar om de twee jaar een nieuwe uitbreiding komt, is deze lancering een grote mijlpaal in het leven van de 12 miljoen gebruikers. Game Mania wil dit dan ook niet zomaar voorbij laten gaan. Je kan je al enkele maanden op een inschrijvingslijst zetten om zeker te zijn van een copie van het spel. Daarnaast overlaadt de keten hun vaste klanten met verschillende exclusieve extra’s.

Karl Adriaensen, commercieel manager van Game Mania doet de plannen voor de lancering uit de doeken. “In al onze 85 winkels organiseren we een speciale opening om middernacht, waar we in totaal ongeveer tienduizend mensen op de been willen brengen. In Merksem organiseren we echter nog een speciale actie. Via allerhande webplatforms hebben we 25 spelers geselecteerd die om exact middernacht, tot 6u in de ochtend, het spel kunnen spelen in onze winkel. Zij zullen dus de allereerste mensen in de Benelux zijn die de nieuwe werelden kunnen betreden. Zij krijgen naast de exclusieve WoW-poster, die je kreeg bij de voor-inschrijving op het spel, nog een aantal andere prijzen.

De uiteindelijke winnaar van het toernooi krijgt naast eeuwige roem ook een nieuwe game-laptop.” Als je de gekte rond de lancering zelf wil ervaren, kan je terecht in de winkel van Game Mania aan de Bredabaan nr 739 in Merksem vanaf maandagavond 24u tot dinsdag 6u in de ochtend.

www.gamemania.be

Sven Huysmans
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio