Fotoclub De Waai wint Antwerpse fotorally

Fotoclub De Waai wint Antwerpse fotorally

Fotoclub De Waai wint Antwerpse fotorally

Print
Bornem - Fotoclub De Waai uit Mariekerke (Bornem) won recentelijk de jaarlijkse 'fotorally' van de Koninklijke Antwerpse Verbroedering van Fotokringen (KAVF). Deze voorbije wandelrally vond eind mei in Hemiksem plaats.
De bescheiden kring uit Mariekerke hield gerenommeerde fotoclubs achter zich dankzij de goede resultaten in zowel praktische fotografieproeven en weetvragen als in de fotografische opdrachten die in oktober moesten worden ingeleverd, waarna de jury de uitslag vaststelde. Ze mag nu op haar beurt de fotorally organiseren op zondag 22 mei volgend jaar.

Fotoclub De Waai telt een twintigtal leden en manifesteert zich op lokaal vlak vooral met eigen fototentoonstellingen tijdens het Palingfestival en de Vis- en Folkloredagen. Daarnaast zorgt de club voor digimontages in het toeristisch informatiecentrum 't Landhuis en voor fotoprojecties naar aanleiding van de wedstrijd 'Bornem zet de bloemetjes buiten'. In het Buurinformatiecentrum in Mariekerke zelf helpt ze cursisten bij de cursus 'fotoshoppen'.

Wie contact wil nemen met de club kan e-mailen naar info@fotoclubdewaai.be.

Taf Pauwels
Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio