Toerisme Westerlo verkoopt toffe eindejaarsgeschenken

Print
Westerlo - Als je nog op zoek bent naar een origineel en tof eindejaarsgeschenk, kan je eens een kijkje nemen bij Toerisme Westerlo. Je vindt er enkele mooie geschenkideeën zoals de Merode cadeaubox, de pralines "pareltjes uit Westerlo" en een ruim aanbod van fietskaarten.

De Merode cadeaubox bestaat uit een mooie geschenkdoos met honing, koffie, bier, kruidenkaas, een handgegoten kaars, een kwartetspel en een bonnenboekje. De bonnen geven korting bij een groot aantal ondernemers in het Merodegebied. De cadeaubox is verkrijgbaar bij Toerisme Westerlo voor 14 euro.

De pareltjes uit Westerlo zijn drie pralines exclusief ontworpen voor Westerlo. Elke praline heeft een eigen uitzicht en samenstelling. De pralines zijn in drie verschillende verpakkingen verkrijgbaar van 4,50 euro tot 9,30 euro.

Voor de fietsliefhebbers heeft Toerisme Westerlo een zeer ruim aanbod van fietskaarten. Alle kaarten van de fietsknooppuntennetwerken van Vlaanderen zijn in voorraad. Stel een pakketje samen met enkele fietskaarten en een bikepointer en je hebt het ideale geschenk voor de enthousiaste fietser.

Toerisme Westerlo is open van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur. Het kantoor is gesloten van 27 december tot en met 2 januari.

Meer info : 014-54.54.28 / info@toerismewesterlo.be.

Jan SPRUYT
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio