1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Leterme achtervolgd door vermeende minnares

Hoge bomen vangen veel wind, zo beweert Yves Leterme zelf. Maar volgens B., een vrouw die anoniem wordt aangehaald in het tijdschrift Dag Allemaal, zou Leterme wel degelijk een relatie met haar hebben.

Yves Leterme is al jaren getrouwd met Sofie Haesen en is vader van 3 prachtige kinderen.

mgeysmans

Zijn geluk lijkt compleet, maar volgens B., een vrouw uit W. die hem minutieus volgt op zijn Facebook-pagina, is er een vuiltje aan de lucht. "B. vertelt aan iedereen die het wilt horen, dat ze een relatie met Yves heeft. Een pittige romance, en dat ze vaak wordt uitgenodigd om de premier te begeleiden op zijn buitenlandse tripjes", aldus kennissen van de vrouw. "B. noemt hem zelfs haar trofee, haar grootste verovering tot nu toe."

"Mijn woordvoerder heeft me een paar maanden geleden op de hoogte gesteld van B. haar verhalen", geeft Leterme toe. "Ik weet dat er geruchten circuleren, maar hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind. Ja natuurlijk doet dit pijn, maar ik heb echt niks met die vrouw. Ik heb met B. absoluut geen uitstaans. Men heeft me een maand of vier, vijf geleden gesignaleerd dat deze geruchten de ronde deden. Maar sindsdien heb ik er niks meer van gehoord. Ik moet wel zeggen, Facebook volg ik zelf niet zo van zeer nabij. Ik denk dat er 2.000 of 3.000 mensen op mijn pagina zijn ingeschreven. Maar ik heb niets met B", aldus Leterme tegen Dag Allemaal.

Op de vraag of zijn vrouw Sofie hiervan weet, antwoordt de premier ontkennend. "Ik denk het niet neen. Ik sta recht in mijn schoenen. En voor de rest is er niets achter te zoeken."

Vastgoed

Jobs in de regio