Interieur tentoonstelling Leo Aerts 360° in de Halle

Interieur tentoonstelling Leo Aerts 360° in de Halle

Interieur tentoonstelling Leo Aerts 360° in de Halle

Print
Geel - Gelenaar Leo Aerts ontwerper en interieur architect met wereldfaam, is te gast bij CC de Werft in de Halle met een stand van zaken tentoonstelling.
Sinds 1987 behaalde Leo Aerts in alle uithoeken van de wereld talloze awards. "Duw me niet in een vakje", stelt Leo,"mijn specialisatie is dat ik niet gespecialiseerd ben. Ik wil vooral creatief werken. Ik koos de naam 360° om duidelijk te maken dat ik heel veelzijdig ben." Wie de gratis tentoonstelling bezoekt, merkt meteen dat de Halle door zijn handen ging.
"Als interieur architect, heb ik de Halle opgemeten en overal lijnen getrokken om de maten van het interieur duidelijk in kaart te brengen," stelt de kunstenaar. In de tentoonstelling bewonderen we ontwerpen van wandelstok tot armband, van vitrinekast tot hapjesschotel . "Mijn ontwerpen moeten multifunctioneel, duurzaam en mooi zijn. Zo is het UFO bord vlot te gebruiken als fruitschaal, taartonderlegger, warm houdkom,? De combinatiemogelijkheden met de champagnekoeler zijn eindeloos. Het zijn allemaal ook mooie dingen die je interieur aan kleden. Met duurzaam bedoel ik dat je kleinkinderen het nog zullen gebruiken en ook dat je alles weer tot de originele grondstof kan herwerken." Sinds een tiental jaren legt Leo zich vooral toe op interieurinrichtingen. "Spelen met standaard ontwerpen en eigen creaties, balanceren tussen budget en tijd, leren van steeds wisselende ervaren mensen, houdt het voor mij enorm boeiend." Naast foto's van uitgevoerde projecten richtte hij voor de gelegenheid de ganse bovenverdieping van de Halle opnieuw in. Alles is gratis te bezichtigen tot 19 december van vrijdag tot zondag tussen 10u en 17u. Een verhelderend boek ?360° Leo Aerts' te koop aan de balie. MALE

www.alinea.be

Marc Leysen
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio